20%

Discount

For Books Of March

Enter Prmotion Code

Sale2017

CD3 VERTICAL MULTISTAGE PUMP 60Hz

$1,903.00$3,572.00

库存 299 件

Applications

  • Potable water boosting
  • Water distribution
  • Fire protection
  • Hot and cold water
  • Jockey and pressure maintenance pumps

 

Max.Flow Rate: 23 U.S.GPM

 

Max.Head: 625 FEET

  • CD3-3 (0.75HP)
  • CD3-4 (0.75HP)
  • CD3-4 (1HP)
  • CD3-5 (1HP)
  • CD3-7 (1.5HP)
  • CD3-9 (2HP)
  • CD3-10 (2HP)
  • CD3-12 (3HP)
  • CD3-14 (HP)
  • CD3-16 (3HP)
  • CD3-16 (5HP)
  • CD3-18 (5HP)
清空
Compare
SKU: CD3 分类目录: , 标签:

其他信息

重量 N/A
尺寸 N/A
Type

CD3-3 (0.75HP), CD3-4 (0.75HP), CD3-4 (1HP), CD3-5 (1HP), CD3-7 (1.5HP), CD3-9 (2HP), CD3-10 (2HP), CD3-12 (3HP), CD3-14 (HP), CD3-16 (3HP), CD3-16 (5HP), CD3-18 (5HP)

Head (FEET)

48~625feet

Flow (U.S.GPM)

6.5~23[U.S.GPM]

Certification

UL

Voltage

208V-230V, 460V

Be the first to review “CD3 VERTICAL MULTISTAGE PUMP 60Hz”

您的电子邮箱地址不会被公开。 必填项已用*标注

评论

目前还没有评论。

TIGERFLOW

Located in Dallas, Texas, TIGERFLOW has been designing and manufacturing pumping equipment for more than 35 years. Known for the ability to provide great quality products with passion for customer service and innovation, TIGERFLOW strives to provide engineered pumping solutions to the world. All TIGERFLOW equipment is designed and built with the highest quality standards, and a focus on high-efficiency performance and continuous innovation. TIGERFLOW serves a wide range of industries including commercial and residential buildings, water and wastewater, irrigation, municipal distribution systems, industrial, power generation, pharmaceutical, among others.

Shipping Policy

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla auctor aliquam tortor at suscipit. Etiam accumsan, est id vehicula cursus, eros ligula suscipit massa, sed auctor felis mi eu massa. Sed vulputate nisi nibh, vel maximus velit auctor nec. Integer consectetur elementum turpis, nec fermentum ipsum tempor quis. Praesent a quam congue, egestas erat sit amet, finibus justo. Quisque viverra neque vehicula eros gravida ultricies. Ut lacinia enim nec consequat tincidunt. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Vivamus ultricies ornare feugiat. Donec vitae rhoncus sapien, ac aliquet nunc.

Refund Policy

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla auctor aliquam tortor at suscipit. Etiam accumsan, est id vehicula cursus, eros ligula suscipit massa, sed auctor felis mi eu massa. Sed vulputate nisi nibh, vel maximus velit auctor nec. Integer consectetur elementum turpis, nec fermentum ipsum tempor quis. Praesent a quam congue, egestas erat sit amet, finibus justo. Quisque viverra neque vehicula eros gravida ultricies. Ut lacinia enim nec consequat tincidunt. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Vivamus ultricies ornare feugiat. Donec vitae rhoncus sapien, ac aliquet nunc.

Cancellation / Return / Exchange Policy

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla auctor aliquam tortor at suscipit. Etiam accumsan, est id vehicula cursus, eros ligula suscipit massa, sed auctor felis mi eu massa. Sed vulputate nisi nibh, vel maximus velit auctor nec. Integer consectetur elementum turpis, nec fermentum ipsum tempor quis. Praesent a quam congue, egestas erat sit amet, finibus justo. Quisque viverra neque vehicula eros gravida ultricies. Ut lacinia enim nec consequat tincidunt. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Vivamus ultricies ornare feugiat. Donec vitae rhoncus sapien, ac aliquet nunc.

Q1: How can I get a price quote?
Answer: Leave us a message with your purchase requirement and we will reply you within one hour on working time.

Q2: May I get a cheaper price?
Answer: A workable discount will be given if there’s a large quantity.

Q3: Is your price included freight?
Answer: Our usual price is based on FOB shanghai.If you request CIF or CNF,please let us know our delivery port,and we will quoted price accordingly.

Q4: Is OEM acceptable?
Answer: Yes, please contact us for design details.we will offer you a reasonable price and make samples for you ASAP.

Q5: What’s your quality guarantee?
Answer: We have our professional quality control workers with inspection machines. Or if you have Chinese agency, you also can ask them to do inspection in our factory before shipment.

Q6: How long is your warranty?
Answer: Our Warranty is ONE year.

Q7: How long to deliver the products?
Answer: The exact delivery date need to depend on your ordered quality and quantity. Usually Small orders will be shipped within 14days after received the full payment. Large orders will be shipped within 35-40days after received 30% balance payment.

Q8: Can I visit your factory before ordering?
Answer: Yes, you’re warmly welcome to visit our factory.

Q9: What’s your payment term?
Answer: 70% TT as initial payment & 30% TT balance payment before shipment.

Tigerflow CD Series (Product Brochures)

Tigerflow T1HS Series (Product Brochures)

Tigerflow TVI Series (Product Brochures)

主菜单